Algemeen

Inbraak, diefstal en vandalisme. Het zijn vervelende gebeurtenissen die helaas vaker voorkomen dan u misschien denkt. Ze zorgen voor veel ongemak en hoge kosten. Daarnaast geeft het een onveilig en onrustig gevoel. Door een goed beveiligingssysteem te installeren, beschermt u preventief uw bezittingen en uw mensen.

Privé

In uw woonhuis wilt u zich veilig voelen. U moet er toch niet aan denken dat uw kostbare bezittingen of mooie spullen gestolen worden? Veel van uw bezittingen hebben emotionele waarde en zijn daardoor onvervangbaar. Flitz Beveiligingstechniek installeert een passend beveiligingsysteem dat u gemakkelijk zelf kunt bedienen.

Zakelijk

Of het nu gaat om een kantoorpand, een loods, een winkel en/of terrein; Flitz Beveiligingstechniek zorgt voor een geschikte oplossing. We verdiepen ons in uw situatie en geven een duidelijk advies.

Een beveiligingssysteem:

  • beschermt uw panden tegen vandalisme
  • beschermt uw bezittingen tegen vernieling of diefstal
  • beschermt uw medewerkers tegen overvallers
  • zorgt ervoor dat u voldoet aan de eisen van de verzekering

VEB erkend beveiligingsbedrijf

Doordat Flitz Beveiligingstechniek is aangesloten bij de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven, oftewel het VEB, is ons bedrijf een VEB erkend beveiligingsbedrijf. Als een installatie is opgeleverd, wordt er een kwaliteitsgarantie afgegeven. Dit is een document waaruit blijkt de installatie vakkundig is aangelegd volgens de normen en eisen van verzekeraars en de overheid.

Welke beveiliging past bij mij?

U wilt niet te zwaar beveiligd zijn, maar zeker ook niet te licht. Met hulp van de Verbeterde Risicoklasse-indeling (VRKI) bepalen we het inbraakrisico van uw woning of bedrijf. Aan de hand van dit inbraakrisico stellen we vast welk soort preventiemaatregelen getroffen moeten worden en aan welke risicoklassen het systeem moet voldoen. Zo weet u zeker dat het goed zit. Klik hier om de actuele VRKI-lijst te bekijken.

PRODUCTEN

Monteur gezocht!