Zakelijk

Uw bedrijf beveiligen? Flitz Beveiligingstechniek installeert op maat gemaakte beveiligingsoplossingen. Door een goede voorbereiding en een goed alarmsysteem behalen we het beste resulaat om uw bedrijfspand te beveiligen. Wij gebruiken uitsluitend producten die door het NCP zijn gecertificeerd.

Voor kleine en grote bedrijven

Ieder bedrijf is anders. Wij bekijken de risico’s die uw bedrijf loopt en inventariseren uw eisen en wensen. Vervolgens krijgt u een passend advies. Zo weet u zeker dat u niet te zwaar, maar ook niet te licht beveiligd bent. Uiteraard verzorgen we ook de gehele installatie en het onderhoud van het gekozen systeem. Onze 24-uurs service garandeert dat wij altijd snel ter plekke zijn bij eventuele storingen.

Bestaande systemen

Heeft u al een beveiligingssysteem? Wij kunnen het onderhoud en beheer van uw huidige systeem probleemloos overnemen. Ook de overeenkomst die u al heeft lopen met de meldkamer nemen we kosteloos over (tot maximaal twaalf maanden van uw overeenkomst). Uiteraard kunnen we ook uw oude systeem vervangen voor een nieuw, modern en gebruiksvriendelijker systeem.

Onze gebruiksvriendelijke alarmsystemen:

AlphaVision levert een aantal beveiligingssystemen die horen tot de absolute top qua betrouwbaarheid en stabiliteit.

Voordelen van deze systemen:
• Gebruiksvriendelijk, dus gemakkelijk te bedienen
• Geheel ontwikkeld en getest conform de nieuwste Europese richtlijnen
• Gemakkelijk uit te breiden met verschillende modules

PRODUCTEN

Monteur gezocht!