Tijdelijke beveiliging

Er zijn vele situaties waarin tijdelijke beveiliging ingezet kan worden. Door het (tijdelijk) plaatsen van een Videofied systeem zijn vooral leegstaande bedrijfspanden, nieuwbouw woningen, bouwketen, en opslagterreinen voorzien van detectie. Een 230 volt voeding of telefoonlijn is geen probleem. Het systeem is geheel draadloos en werkt op batterijen. De doormelding naar de meldkamer gaat middels het GSM-netwerk.  Hierdoor kan zelfs het meest afgelegen object of terrein beveiligd worden. 

Detector met ingebouwde camera
De kracht van het systeem zit hem vooral in de detectoren. Deze zijn namelijk voorzien van een ingebouwde camera met infrarood verlichting. Bij een detectie door de detector zal de camera geactiveerd worden en een filmpje van 10 seconde maken. Deze word over het GSM netwerk doorgestuurd naar de meldkamer. Doordat de centralist de beelden meteen kan beoordelen, kan snel en accuraat actie worden ondernomen. Met de ingebouwde camera gaat het niet om herkenning, maar om het gedrag van de indringer.  
 
Het Videofied systeem is eigenlijk een simpel alarmsysteem. Het is snel en makkelijk te monteren. Bediening kan middels een bedienpaneel of paslezer. Het systeem is geheel naar wens samen te stellen. Zo kunnen er niet alleen detectoren op, maar ook deurcontacten en brandmelders. Bij een inbraak-/ of brandmelding zal de binnen-/ of buitensirene geactiveerd worden. Het systeem zal elke vorm van dectectie doormelden naar de meldkamer. Nogmaals alles is draadloos !! 
 
Heeft u interesse in een Videofied systeem? Neem dan snel contact met ons op. Flitz beveiligingstechniek verhuurd ook systemen, zo heeft u geen hoge aanschafskosten voor een tijdelijk systeem. Om een idee te krijgen van de werking, staat hieronder een filmpje met echte beelden van inbraken en vandalisme.
 
Monteur gezocht!