Particulier

Thuis is de plek waar u zich veilig en op uw gemak voelt. En dat moet zo blijven. U wilt er toch niet aan denken dat er bij u wordt ingebroken? Een goed alarmsysteem werkt preventief en beschermt u en uw gezin.

Aan een alarmsysteem voor uw woonhuis mag u hoge eisen stellen. Een goed alarmsysteem is:

  • Betrouwbaar: u wilt zeker weten dat het alarm werkt als dat nodig is.
  • Gebruiksvriendelijk: alle gezinsleden moeten het kunnen bedienen.
  • Veilig: u geeft inbrekers geen kans.
  • Huisdiervriendelijk: deze detectoren reageren niet op uw huisdier.
  • Flexibel: u kunt verschillende ruimtes apart beveiligen.

Onze werkwijze

Wilt u een alarmsysteem aanschaffen en laten installeren? Of heeft u een systeem wat aan vervanging toe is? Wij komen altijd eerst naar u toe om de situatie in en om uw huis te bekijken en u een passend advies te geven. Vervolgens installeren, programmeren en testen we het gekozen systeem. We zorgen ervoor dat u hiervan zo min mogelijk overlast heeft.

Onderhoud

Het is belangrijk dat uw systeem goed onderhouden wordt. Zo weet u zeker dat het werkt wanneer het nodig is. Samen met u plannen wij een afspraak voor het onderhoud van uw systeem, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Ook bij systemen die wij niet geïnstalleerd hebben, verzorgen we graag het onderhoud.

Meldkamer

U kunt uw alarmsysteem aansluiten op de meldkamer. Op deze manier bent u verzekerd van een snelle reactie van een eventueel alarm door een centralist. Wel zo’n veilig idee.
Heeft u al een overeenkomst met een meldkamer? Wij nemen deze kosteloos over tot maximaal twaalf maanden van uw overeenkomst.

Voorbeelden van systemen

De AlphaBox en de AlphaVision ML zijn twee systemen die we regelmatig en naar volle tevredenheid bij particulieren installeren.

PRODUCTEN

Monteur gezocht!