Analoog camerasysteem

Veel mensen kiezen voor een analoog camerasysteem. De belangrijkste reden hiervoor is met name de prima prijs/kwaliteit verhouding. Het is een ideale beveiligingsoplossing voor kleinere objecten zoals uw woonhuis, winkel, restaurant, cafetaria, showroom of werkplaats.
 
Voordelen van een analoog camerasysteem:
  • Prima prijs/kwaliteit verhouding
  • Gemakkelijk in bediening en gebruik
  • Stabiel systeem
  • Goedkoper dan IP camerasystemen
  • Beelden zijn altijd terug te kijken op een monitor of pc
 
Zo werkt het:             
Voor het aansluiten van analoge camera's gebruiken we een coaxkabel met voedingsaders. Afhankelijk van het type recorder kunnen er 4, 8 of 16 beveiligingscamera’s op een harddiskrecorder worden aangesloten. De recorder neemt alle beelden automatisch op, dag en nacht. Per camera kunnen specifieke opname mogelijkheden worden ingesteld. Zo kan een binnencamera na beweging starten met opname en een buitencamera kan continu beelden opnemen. Door het starten van opnemen na een beweging, kan een langere opnametijd worden bereikt. De beelden kunnen middels een monitor of via uw computer, tablet of smartphone worden bekeken. Om de recorder te benaderen via een tablet of smartphone kunt u hier klikken om de bijbehorende App te downloaden.
 
Hoe weet ik welk systeem ik moet kiezen?
Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken. We installeren het systeem snel en vakkundig en leggen u duidelijk uit hoe alles werkt. Ook kunnen we uw bestaande camerasysteem overnemen, aanpassen en eventueel uitbreiden.
 
Vergeet het onderhoud niet!
Wij komen jaarlijks langs om uw systeem na te kijken, zodat er ook werkelijk heldere beelden beschikbaar zijn op het moment dat u iets wilt terugkijken. Heeft u tussentijds vragen of problemen? Dan zijn we snel ter plekke.

 

Monteur gezocht!