Algemeen

U kunt zelf niet dag en nacht in de gaten houden wat er in en rondom uw pand gebeurt. Met camerabewaking kan dit wel. Van een enkele camera tot een uitgebreid systeem, er is altijd een camera observatie systeem dat voor uw situatie geschikt is.

Bij het ontwerp van een camerasysteem is het belangrijk om alle wensen op papier te zetten. Hierdoor wordt meteen duidelijk wat de verwachtingen van een systeem zijn. Elke camera heeft zijn eigenschappen, hierdoor kan per locatie een passende camera geprojecteerd worden. Hierbij kan gekozen worden uit twee segmenten:

Analoge systemen

Bij analoge camerasystemen worden de camera’s aangesloten op de harddiskrecorder via een coax-kabel incl. voeding. Zo worden alle camera’s vanuit één centraal punt gevoed. Buitenbehuizingen zijn voorzien van een verwarming om de camera vochtvrij te houden.

IP systemen

IP camera’s kunnen gewoon aangesloten worden op het bestaande bedrijfsnetwerk. Dit bespaart op het leggen van separate bekabeling, zeker als er gebruik gemaakt wordt van power over ethernet. Met IP camera’s kunt u op een centrale computer live beelden bekijken en zo nodig ook opslaan.

Smartphone ( Apple of Android )

Welk systeem u ook kiest, u kunt altijd achteraf de beelden terugkijken. Wist u dat het tegenwoordig zelfs mogelijk is om via uw smartphone (Apple of Android) mee te kijken? Afhankelijk van uw systeem kunt u zowel live als eerder opgenomen beelden bekijken.

Wij geven u graag een helder en persoonlijk advies en helpen u met het maken van de juiste keuze. Uiteraard verzorgen wij ook de gehele installatie en zorgen we voor onderhoud en service.

Monteur gezocht!