IP camerasysteem

Met de aanschaf en installatie van een IP camerasysteem kiest u voor de beste kwaliteit in veiligheid. De beeldkwaliteit van de digitale beelden is zeer hoog, het bekijken op afstand biedt veel mogelijkheden en u kunt uw systeem altijd uitbreiden. We werken met camera's van de merken Axis, Sony en Mobotix . Uiteraard kunnen we ook andere merken leveren en installeren. 
 
Voordelen van een IP camerasysteem:
  • Perfecte beeldkwaliteit
  • Systeem is gemakkelijk uit te breiden
  • Beelden zijn door meerdere gebruikers en via meerdere toepassingen (computer, tablet en smartphone) te bekijken
  • ‘Intelligente’ softwaretoepassingen mogelijk
  • Via internet overal ter wereld toegang tot uw beelden
 
Zo werkt het:
IP camera’s kunnen gewoon aangesloten worden op het bestaande datanetwerk. Dit bespaart kosten op de aanleg van separate bekabeling, zeker als er gebruik wordt gemaakt van Power over Ethernet (POE). Met POE krijgt de IP camera zijn voeding vanuit een netwerkswitch. Dit geldt niet alleen voor de camera, maar ook de verwarming in de buitenbehuizing wordt op deze manier gevoed. Met IP camera’s kunt u op een centrale computer live beelden bekijken en zo nodig ook opslaan. Om de IP camera's live te kunnen bekijken en opnemen wordt gebruik gemaakt van software. Mede doordat wij Professional Certified Partner van Milestone zijn, passen wij deze software toe voor onze IP camerasystemen. De software wordt op een Windows PC of server geinstalleerd. Door de PC aan het computernetwerk te koppelen, kunnen vanuit lokale PC's zowel de live als opgenomen beelden beelden bekeken worden. Indien wenselijk kunnen ook de beelden via het internet bekeken worden. Zo kunt u, waar dan ook ter wereld, inloggen vanaf een willekeurige computer, tablet of smartphone. Om de software te benaderen via een tablet of smartphone kunt u hier klikken om de bijbehorende App te downloaden.
 
Om live beelden te zien hoeft geen gebruik gemaakt te worden van software. De camera wordt dan net als een internetpagina benaderd. Na het ingeven van een loginnaam en wachtwoord kunnen de beelden worden bekeken. Er zijn ook camera's te verkrijgen die voorzien zijn van een SD-kaart voor standalone opname. Zo hoeft er niet direct een opname PC en software aangeschaft te worden.
  
Goed om te weten:
Flitz Beveiligingstechniek biedt een totaaloplossing. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geven u een objectief advies en een heldere offerte. We verzorgen jaarlijks het onderhoud van uw systeem en zijn snel ter plekke bij storingen of vragen. Ook kunnen wij u bestaand systeem overnemen, aanpassen en uitbreiden.

 

Monteur gezocht!