Vacature Beveiligingsmonteur

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar twee beveiligingsmonteurs in de regio Wassenaar. Heb jij ervaring als servicemonteur in de beveiligingsbranche, ben je zelfstandig en flexibel? Dan is dit de baan voor jou!

Flitz Beveiligingstechniek is een klein, groeiend beveiligingsbedrijf waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het snel en accuraat ondersteunen van onze klanten bij beveiligings- en elektrovraagstukken is ons dagelijks werk.

Je werkzaamheden in de functie van beveiligingsmonteur bestaan uit het installeren van de nieuwste inbraak-, (IP)camera- en toegansgcontrole- en intercomsystemen. Je verzorgt dit traject van begin tot einde. Denk daarbij aan het trekken van kabels, het monteren van alle benodigde componenten, het programmeren van de installatie, uitleg geven aan de gebruikers en de administratieve afhandeling. Daarnaast verzorg je het onderhoud en storingen aan bestaande systemen. Dit alles op locatie bij onze uiteenlopende klantenkring die zich bevindt in de lijn Tilburg - Amsterdam - Wassenaar. 

Als beveiligingsmonteur bij Flitz werk je met alarmsystemen als Alphatronics, Galaxy en Aritech (CD en ATS panelen). Voor camerasystemen installeren we Axis IP camera's met Milestone opnamesoftware. Voor analoge systemen gebruiken we het merk Samsung. 

Functie eisen:
- Afgeronde MBO-E opleiding
- Minimaal 3 jaar ervaring in de beveiligingsbranche
- Representatief, klantvriendelijk, flexibel en communicatief vaardig
- Geen 9 tot 5 mentaliteit 
- In bezit van rijbewijs B
- In bezit van MBV (monteur beveiligingsinstallaties)
- In bezit van VCA
- mogelijkheid tot verkrijgen van VOG (verklaring omtrent goed gedrag)

Spreekt bovenstaande functie je aan? Mail dan je CV en motivatie naar info@flitz-beveiliging.nl.
Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op onze website www.flitz-beveiliging.nl of bellen met 06-52468036.
Monteur gezocht!