Vacature Elektromonteur

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een zelfstandige elektromonteur in de regio Tilburg en Wassenaar. Heb jij ervaring in de aanleg van elektro- en datainstallaties, ben je zelfstandig en flexibel? Dan is dit de baan voor jou!

Flitz Beveiligingstechniek is een klein, groeiend beveiligingsbedrijf waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het snel en accuraat ondersteunen van onze klanten bij beveiligings- en elektrovraagstukken is ons dagelijks werk.

Je werkzaamheden in de functie van zelfstandig elektromonteur bestaan uit het uitbreiden en/of aanpassen van kleine bestaande elektrische installaties, het aanleggen van complete datanetwerken, aanleggen van bekabeling voor alle soorten installaties (elektro, brand, alarm, camera ed.) en het ondersteunen van de beveiligingsafdeling. Daarnaast verzorg je het onderhoud en storingen aan bestaande systemen. Dit alles op locatie bij onze uiteenlopende klantenkring die zich bevindt in de lijn Tilburg - Amsterdam - Wassenaar. 

Functie eisen:
- Afgeronde MBO-E opleiding
- Minimaal 3 jaar ervaring in de beveiligingsbranche
- Representatief, klantvriendelijk, flexibel en communicatief vaardig

- Geen 9 tot 5 mentaliteit 

- In bezit van rijbewijs B
- In bezit van VCA

 

Spreekt bovenstaande functie je aan? Mail dan je CV en motivatie naar info@flitz-beveiliging.nl.

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op onze website www.flitz-beveiliging.nl of bellen met 06-52468036.

Monteur gezocht!