Buiten-/ en schrikverlichting

Een inbreker staat niet graag in de spotlights. Goede verlichting rondom uw woning of bedrijfspand is daarom erg belangrijk. Een object kan op verschillende manieren van verlichting worden voorzien. Bij een woonhuis wordt vaak gekozen voor sfeerverlichting. Dit geeft een gezellige, maar werkt ook preventief. Bij een bedrijfspand kunt u denken aan gevel- of terreinverlichting. Dit is niet alleen preventief, maar ook een stukje reclame voor uw bedrijf.

Schrikverlichting
Om een inbreker plotseling in het licht te zetten, kan er gekozen worden voor schrikverlichting. Dit zijn halogeenlampen die bij beweging aanspringen. Het aan- en uitspringen van de verlichting valt op, waardoor een ongewenste situatie voor de inbreker onstaat. Schrikverlichting is ook ideaal voor u, het springt aan als u komt aanlopen en verlicht zo het terrein.
 
Schakelen met verlichting
We kunnen verlichting op vele manieren schakelen. Hieronder beschrijven we enkele mogelijkheden.

  • Met een tijdklok, deze schakelt bij een vooraf ingestelde tijd
  • Met een schemerschakelaar, deze schakelt de verlichting in als het donker word en schakelt uit bij voldoende daglicht
  • Met de hand, je schakelt dan zelf de verlichting aan of uit
  • Met het aanwezige alarmsysteem, bij een inbraak-/ of brandmelding kunnen we de verlichting aan laten springen

Indien u van plan bent uw tuin of terrein te vernieuwen, denk dan zeker aan voldoende verlichting. Flitz Beveiliginstechniek kan u niet alleen helpen met het opstellen van een verlichtingsplan, maar installeert ook verlichting. Samen met u als klant proberen we de gelegenheid van de inbreker weg te nemen. Voorkomen is beter dan genezen!

Monteur gezocht!