Datanetwerk

Internet, data en telefonie.... Wat zou een bedrijf zijn zonder deze voorzieningen? In elk bedrijf is wel databekabeling aanwezig. Of er nu één PC aanwezig is of een kantoor met 1000 werkplekken. Afhankelijk van uw wensen en de hoeveelheid benodigde aansluitingen, bekijken we de mogelijkheden. Zo kunnen we bij een klein kantoor alle bekabeling naar de meterkast leggen en hierin een klein datakastje zetten of maken we bij meerdere werkplekken een patchkast. Flitz Beveiligingstechniek bespreekt graag met u de mogelijkheden voor uw situatie.

Datanetwerk 

Een datanetwerk is niet alleen voor computers, ook uw telefonie loopt over deze bekabeling. Per PC of telefoon dient er één UTP kabel aangelegd te worden. Al deze bekabeling wordt naar één centrale ruimte gelegd. Na het plaatsen van een patchkast zal hierin de bekabeling worden ingevoerd. We monteren de bekabeling af op patchstroken. Deze patchstroken worden onder elkaar in de kast geschroefd. Door aan beide zijde van de bekabeling hetzelfde aansluitnummer te hanteren ontstaat een  nette en overzichtelijke installatie. In de kast wordt ook het internet en de telefonie aangesloten. Door het "patchen" van de aansluitingen komt zo het internet of telefoonnummer bij de juiste werkplek uit. Indien een medewerker intern verhuist, verhuizen telefoons en computers zo gemakkelijk mee naar de nieuwe werkplek.

Bestaand datanetwerk

In de meeste kantoorpanden is reeds een bestaand datanetwerk aanwezig. Bent u jaren geleden begonnen met een klein netwerk en bent u het overzicht kwijt? Gaat u verbouwen of ondervindt u verbindingsproblemen? Dan denkt Flitz Beveiligingstechniek graag met u mee en geven we een passend advies, want een bedrijf zonder internet en telefonie kunnen we ons tegenwoordig niet meer voorstellen. 

Monteur gezocht!