Laadpaal installatie

Bent u op zoek naar een laadpaal voor bij u thuis of bij uw bedrijf? Dan bent u bij Flitz Beveiligingstechniek aan het juiste adres! Voor elk type elektrisch vervoer bieden wij u veilige, snelle en praktische laadoplossingen. Zowel voor privé als voor openbare omgevingen. Elektrische voertuigen zijn nog relatief nieuw, toch zie je er steeds meer. Deze vorm van vervoer is dan ook dé toekomst op het gebied van vervoersmiddelen. Beschikt u zelf over een elektrische auto? Dan wilt u die natuurlijk ook thuis of bij uw bedrijf op kunnen laden. Met een laadpaal thuis is dat mogelijk. Lees deze pagina goed door voor alle mogelijkheden!

Verschil in uitvoeringen voor een laadpaal

Wilt u een laadpaal thuis kopen zodat u thuis de auto kunt opladen? Of wilt u een laadstation bij uw bedrijf? Wij kunnen u helpen met de keus voor de juiste laadpaal. Er bestaan verschillende systemen en uitvoeringen. Zo bestaan er onder andere laadstations met een drukknop, plug and charge, pas-systeem, en sleutelschakelaar. Maar er zijn ook oplaadpunten verkrijgbaar met een vaste kabel. Om u te helpen met de juiste keus, helpen wij u graag! Flitz zal zorgen voor de gehele installatie. 

Interesse voor een laadpaal thuis en bij uw bedrijf

Heeft u het plan om een laadpaal voor aan te gaan schaffen? In dat geval helpen wij u graag! Mede vanwege het feit dat onze medewerkers veel kennis hebben, kunnen zij u perfect adviseren. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of heeft u nog vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Monteur gezocht!