Patchkast opschonen

Een datanetwerk is het kloppend hart van een bedrijf wanneer het gaat om internet, data en telefonie. Wanneer een nieuw datanetwerk in gebruik genomen wordt, worden alle aansluitingen netjes in de patchkast gepatchd. Telefonie heeft een andere kleur patchkabel dan het netwerk. Zolang er niemand intern verhuist of bijkomt onstaan er geen problemen. Maar dan....

Jaren later
Door de jaren heen verhuist personeel intern, komen er medewerkers bij en worden er computers en printers aangeschaft. In de patchkast liggen geen patchkabels meer, hoe nu verder? Vaak wordt er ergens een patchkabel vandaan gehaald om de desbetreffende aansluiting even snel verder te patchen. Deze manier komen wij maar al te vaak tegen. Na verloop van tijd ziet u zelf door de bomen het bos niet meer. Er ontstaan storingen die lastig te achterhalen zijn. U wilt niet dat personeel stil komt te zitten doordat er geen verbinding is met de server. Of dat internet niet meer werkt. Daarom is het belangrijk uw patchkast goed bij te houden. 
 
(Interne) verhuizing
Ook bij (interne) verhuizingen kunnen wij gelijktijdig met de fysieke verhuizing van de computers en telefoons ook voor u de verbindingen in de patchkasten omrangeren. Hierdoor heeft de medewerker direct op zijn nieuwe werkplek alle faciliteiten weer tot zijn of haar beschikking.

Flitz beveiligingstechniek kan u helpen. Wij zorgen ervoor dat de patchkast vakkundig opnieuw wordt ingericht of opgeschoond. Door te werken met een duidelijke kleurcodering krijgt u in korte tijd weer een duidelijk overzicht in de patchkast(en). Desgewenst gebeurt dit buiten kantoortijden zodat uw personeel geen overlast ondervind van de werkzaamheden.

Hieronder een voorbeeld van een patchkast. U mag zelf oordelen welke foto na afronding van de werkzaamheden is gemaakt.

Monteur gezocht!