Dome camera's

Vier analoge dome camera's rondom woonhuis

In een woonhuis in Venray hebben wij een alarm- en analoog camerasysteem gemonteerd. Dit woonhuis is hiermee zowel binnen als aan de buitenzijde voorzien van goede beveiliging. Doordat de klant alleen internet in zijn woning heeft, is er gekozen voor een Alphavision ML alarmcentrale met proximity bedienpaneel. Zo kan de klant zijn systeem met een TAG in- en uitschakelen. Bij uitval van de internetverbinding zal het systeem doormelden middels het GSM netwerk.

Door het installeren van vier analoge dome camera's van het merk Samsung, kan de eigenaar zelf de camera's besturen. De camera's worden opgenomen middels een 4-kanaals harddiskrecorder. Als extra functie hebben we het systeem gekoppeld met zijn TV installatie. Zo kan de klant op alle TV's de camerabeelden bekijken. Van de woonkamer tot een TV in de badkamer. Tevens kan de klant met zijn Iphone en Ipad de beelden bekijken en camera's besturen.

Door een recente inbraak is het systeem aangepast. De camera's draaien bij het inschakelen van het alarm automatisch naar de entreedeuren toe. Bij het uitschakelen gaan de camera's naar hun overzicht posities. Zo heeft de klant als hij thuis is altijd een goed overzicht wat er rondom zijn woonhuis gebeurd.

Monteur gezocht!