Tijdregistratie

Wanneer u veel medewerkers heeft met flexibele werktijden kan tijdsregistratie u een ideale oplossing zijn. Door het plaatsen van één tijdregistratiesysteem kunt u van alle medewerkers de aankomst- en vertrektijden beheren en live de aanwezigheid bekijken. Medewerkers kunnen in-/ en uit "klokken" met een badge, sleutelhanger of met hun eigen vingerafdruk. Er zijn namelijk systemen met vingerscanners verkrijgbaar.

Beheer werktijden

Doordat het systeem aan het datanetwerk wordt gekoppeld en de software op een server wordt geïnstalleerd, kan vanuit elke PC middels een webpagina ingelogd worden. De registratie van de begin- en eindtijd vermijdt discussies omtrent de te verlonen uren. De software maakt een correcte administratieve opvolging van verlof, ziektedagen, pauzes en overuren. Omdat de communicatie elektronisch verloopt, wordt er tijdswinst gegenereerd en wordt de administratie van de overuren en compensatie-uren vereenvoudigd dankzij automatische berekeningen. 
 
Bij Flitz Beveiligingstechniek bent u te allen tijde verzekerd van het perfecte systeem voor uw bedrijf. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

Monteur gezocht!