Algemeen

Hoe regelt u wie er toegang krijgt tot uw bedrijf? Met sleutels en sloten? Dat kan, maar dan ervaart u regelmatig wat daar de nadelen van zijn. Ze raken kwijt of blijven ‘hangen’ bij medewerkers die al lang uit dienst zijn. Daarnaast kunnen ze gemakkelijk worden nagemaakt. Heeft u wel eens aan elektronische toegangscontrole gedacht? Een veilige en gemakkelijke manier om de toegang tot uw bedrijf te regelen.

Ook thuis

Niet alleen een bedrijfspand, maar ook uw woonhuis kunt u extra beveiligen met een toegangscontrolesysteem. U weet dan zeker dat niet iedereen zomaar uw terrein op kan lopen. Er zijn hiervoor verschillende gebruiksvriendelijke systemen op de markt.

Voordelen van een elektronisch toegangscontrolesysteem:

    • U kunt registreren wie er binnen komt en wie het pand verlaat.
    • U stelt gebruikersrechten in en bepaalt zo wie er waar toegang heeft.
    • Geen gedoe meer met sloten en sleutels.
    • Extra veilig.

Toegangscontrolesystemen maken gebruik van verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan codes, passen of persoonlijke kenmerken zoals je vingerafdruk of ogen.

Welk systeem past bij u?

Voor elke situatie is een passende oplossing te vinden, of het nu gaat over een woonhuis of bedrijfspand. Vraag daarom vrijblijvend bij Flitz Beveilligingstechniek een offerte op voor een passend advies. Wij houden daarbij rekening met bestaande beveiligingssystemen, zodat u met één pasje alles kunt beheren. Na de installatie wordt uw systeem ook onderhouden, zo bent u altijd verzekerd van een goed werkend systeem.

Monteur gezocht!