Camerasystemen


 
U kunt zelf niet dag en nacht in de gaten houden wat er in en rondom uw pand gebeurt. Met een camerasysteem kan dit wel. Van een enkele camera tot een uitgebreid systeem, er is altijd een camera observatie systeem dat voor uw situatie geschikt is.
 
Geen aparte bekabeling nodig

Onze camera's kunnen gewoon aangesloten worden op het bestaande bedrijfsnetwerk. Dit bespaart op het leggen van separate bekabeling, zeker als er gebruik gemaakt wordt van power over ethernet. Met IP camera’s kunt u op een computer of APP zowel live als opgenomen beelden bekijken en zo nodig ook opslaan.

 
Perfecte beeldkwaliteit

Het systeem kan personen, voertuigen en objecten analyseren, Afhankelijk van de gekozen software kan worden ingesteld wanneer het systeem een melding dient te geven. Een thermische camera geeft beelden op basis van de warmte die een persoon, voertuig of object uitstraalt. Hierdoor kunnen thermische camera's in het donker, bij dichte rook of slechte weersomstandigheden beelden leveren waarmee verdachte activiteiten zijn waar te nemen. Buitenbehuizingen zijn voorzien van een verwarming om de camera vochtvrij te houden. Zo blijft het beeld haarscherp.

 
Gemakkelijk terug te kijken

U kunt altijd en overal via internet de beelden terugkijken. De beelden zijn door meerdere gebruikers en via meerdere toepassingen (computer, tablet en smartphone) te bekijken. Afhankelijk van uw systeem kunt u zowel live als eerder opgenomen beelden bekijken.

 
 
Makkelijk uit te breiden

Mocht u er onverhoopt toch achter komen dat u meer camera's in of om het huis/ bedrijf wilt hebben, dan kunnen wij altijd kijken naar de mogelijkheden om het camerasysteem uit te breiden.

Hikvision en Axis camerasystemen


Flitz Beveiligingstechniek installeert al jaren camerasystemen met camera's van Hikvision en Axis. De keus van een systeem is geheel afhankelijk van de situatie en het doel. Wilt u rondom een woonhuis de activiteiten in de gaten houden, dan heeft u andere camera's nodig dan om een parkeerplaats in beeld te brengen.
Doorgaans installeren wij Hikvision camerasystemen. Dit merk heeft een breed scala aan camera's en opname apparatuur. Met de vaste, beweegbare en thermische camera's hebben wij al vele locaties beveiligd om vandalisme, inbraken en
Met Hikvision ColorVu neem je heldere kleurenbeelden ook in de nacht op. Het vastleggen van heldere en scherpe kleurenbeelden vol levendige details in donkere omstandigheden is waar ColorVu-technologie nu precies voor gemaakt is. Een persoon die een paarse jas draagt, of een groene auto met een modderig kenteken; een ColorVu camera legt dit allemaal vast, zelfs in totale duisternis.
Heeft u een oud analoog camerasysteem? Hikvision heeft ook HD camera's in het assortiment waarmee wij gebruik kunnen maken van de aanwezige coax bekabeling. Dit scheelt een hoop arbeid om nieuwe bekabeling aan te leggen.
Voor complexe en exclusievere locaties installeren wij Axis camera's. Ook zij hebben een breed scala aan vaste, beweegbare en thermische camera's. Om de live- en opgenomen beelden te bekijken, maken wij gebruik van Milestone software.
Andere merken die wij installeren en onderhouden
Hikvision en Axis zijn onze vaste merken die wij standaard installeren, maar door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met andere systemen. Hieronder een overzicht van de merken die wij kunnen installeren en onderhouden:
  • Dahua
  • Aritech
  • UniView
  • Bosch
  • Mobotix

Bouwplaats en evenementbeveiliging


Op zoek naar tijdelijke beveiliging voor uw terrein? Ideaal voor bouwplaatsen, zonneparken, parkeerplaatsen, evenementen en (tijdelijke) leegstaande panden. De 8 meter hoge mobiele cameramasten van Flitz Beveiligingstechniek beperken risico’s, zoals inbraak, diefstal en vandalisme. Dankzij de tijdelijke cameramasten is het terrein of pand 24/7 beveiligd.
Samen met u bepalen we welk protocol er nodig is om het terrein of pand optimaal te beveiligen. Zo detecteren twee vaste camera’s bewegingen, zoals personen, voertuigen of andere bewegende voorwerpen. De camerabewaking stuurt hierbij zelf direct een melding. Afhankelijk van uw wensen kan dat een alarmcentrale, smartphone of tablet zijn. Met een beweegbare camera kan 360 graden de locatie bekeken worden. De installatie beschikt bovendien over een luidspreker waarmee indringers kunnen worden toegesproken.
Onze masten hebben alleen stroom nodig. Bij stroomuitval zal een noodstroomvoorziening de stroom tijdelijk overnemen. Voor de internetverbinding is de mast voorzien van een 4G router. Hierdoor zijn ze flexibel inzetbaar.

Verborgen camerasystemen


Weet u wat er gebeurt in uw bedrijf als u er niet bent? Juist op locaties waar geen camera hangt kan het voorkomen dat eigen personeel fraude pleegt binnen uw bedrijf. Denk aan een snelle greep in de kassa of het meenemen van spullen uit het magazijn. Helaas komt het maar al te vaak voor. Om dit te voorkomen kunnen we een verborgen camera plaatsen. Ondanks de aangescherpte privacy wetgeving is in veel gevallen de inzet van een verborgen camera mogelijk.

Plaatsing buiten openingstijden
Als aan de juiste vereisten voldaan wordt dan kan Flitz Beveiligingstechniek een verborgen camera plaatsen. Deze camera zal, buiten openingstijden, op een onopvallende locatie worden gemonteerd met zicht op het te beveiligen deel. U kunt deze camera bij ons aanschaffen of huren voor korte of langere termijn. De camera zal worden aangesloten op een harddisk recorder die vanaf een andere locatie kan worden bekeken.

Video analyse


Om de veiligheid van grote groepen mensen te waarborgen, worden risicogevoelige en/of grote terreinen of gebouwen vaak streng gecontroleerd. Voorkomen is immers beter dan genezen. Mensen, voertuigen en objecten worden dag en nacht in de gaten gehouden. Met het menselijke oog is dat onmogelijk. De intelligente video analyse software van een systeem neemt deze taak van ons over. Camerasystemen met deze software worden zo geprogrammeerd, dat ze beelden kunnen analyseren en melding geven bij verdachte activiteiten.
Wat merkt het systeem op?
Het systeem kan personen, voertuigen en objecten analyseren. Afhankelijk van de gekozen software, kan worden ingesteld wanneer de software een melding dient te geven. Staat er een auto te lang stil, loopt er een persoon over een afgezet gebied, is iemand een koffer vergeten. Dit is een kleine greep van de mogelijkheden. Voor een juiste werking zal vooraf de beste type camera en locatie bekeken worden.
Ook in het donker
Een thermische camera geeft beelden op basis van de warmte die een object, voertuig of persoon altijd uitstraalt. Hierdoor kunnen thermische camera’s in het donker, bij dichte rook of bij slechte weersomstandigheden beelden leveren waarmee verdachte activiteiten zijn waar te nemen. Een thermische camera is dan ook een prima aanvulling op het systeem met detectiesoftware.

Offerte aanvragen? Dat kan!


 

Flitz Beveiligingstechniek biedt een totaaloplossing. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geven u een objectief advies en een heldere offerte. We verzorgen jaarlijks het onderhoud van uw systeem en zijn snel ter plekke bij storingen of vragen. Ook kunnen wij u bestaand systeem overnemen, aanpassen en uitbreiden.