Inbraakbeveiliging


 
Inbraak, diefstal en vandalisme. Het zijn vervelende gebeurtenissen die helaas vaker voorkomen dan u misschien denkt. Ze zorgen voor veel ongemak en hoge kosten. Daarnaast geeft het een onveilig en onrustig gevoel. Door een goed beveiligingssysteem te installeren, beschermt u preventief uw bezittingen en uw mensen.
In uw woonhuis wilt u zich veilig voelen. U moet er toch niet aan denken dat uw kostbare bezittingen of mooie spullen gestolen worden? Veel van uw bezittingen hebben emotionele waarde en zijn daardoor onvervangbaar. Flitz Beveiligingstechniek installeert een passend beveiligingsysteem dat u gemakkelijk zelf kunt bedienen.
 
Een beveiligingssysteem:
Beschermt uw pand tegen vandalisme
Beschermt uw bezittingen tegen vernieling of diefstal
Beschermt uw medewerkers tegen overvallers
Zorgt ervoor dat u voldoet aan de eisen van de verzekering
VEB erkend beveiligingsbedrijf
Doordat Flitz Beveiligingstechniek is aangesloten bij de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven, oftewel het VEB, is ons bedrijf een VEB erkend beveiligingsbedrijf. Als een installatie is opgeleverd, wordt er een kwaliteitsgarantie afgegeven. Dit is een document waaruit blijkt de installatie vakkundig is aangelegd volgens de normen en eisen van verzekeraars en de overheid.
Welke beveiliging past bij mij?
U wilt niet te zwaar beveiligd zijn, maar zeker ook niet te licht. Met hulp van de Verbeterde Risicoklasse-indeling (VRKI) bepalen we het inbraakrisico van uw woning of bedrijf. Aan de hand van dit inbraakrisico stellen we vast welk soort preventiemaatregelen getroffen moeten worden en aan welke risicoklassen het systeem moet voldoen. Zo weet u zeker dat het goed zit.

Particulier gebruik


Thuis is de plek waar u zich veilig en op uw gemak voelt. En dat moet zo blijven. U wilt er toch niet aan denken dat er bij u wordt ingebroken? Een goed alarmsysteem werkt preventief en beschermt u en uw gezin.
Aan een alarmsysteem voor uw woonhuis mag u hoge eisen stellen. Een goed alarmsysteem is:
 • Betrouwbaar: u wilt zeker weten dat het alarm werkt als dat nodig is
 • Gebruiksvriendelijk: alle gezinsleden moeten het kunnen bedienen
 • Veilig: u geeft inbrekers geen kans
 • Huisdiervriendelijk: deze detectoren reageren niet op uw huisdier
 • Flexibel: u kunt verschillende ruimtes apart beveiligen

Onze werkwijze
Wilt u een alarmsysteem aanschaffen en laten installeren? Of heeft u een systeem wat aan vervanging toe is? Wij komen altijd eerst naar u toe om de situatie in en om uw huis te bekijken en u een passend advies te geven. Vervolgens installeren, programmeren en testen we het gekozen systeem. We zorgen ervoor dat u hiervan zo min mogelijk overlast heeft.
Onderhoud
Het is belangrijk dat uw systeem goed onderhouden wordt. Zo weet u zeker dat het werkt wanneer het nodig is. Samen met u plannen wij een afspraak voor het onderhoud van uw systeem, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Ook bij systemen die wij niet geïnstalleerd hebben, verzorgen we graag het onderhoud.
Meldkamer
U kunt uw alarmsysteem aansluiten op de meldkamer. Op deze manier bent u verzekerd van een snelle reactie van een eventueel alarm door een centralist. Wel zo’n veilig idee. Heeft u al een overeenkomst met een meldkamer? Wij nemen deze kosteloos over tot het einde van het contract.
Beheren met een APP
Tegenwoordig kunnen bijna alle systemen gekoppeld worden aan een APP op uw smartphone. Hiermee kunt u het alarmsysteem op afstand in- en uitschakelen. Ook kan het systeem, binnen enkele seconde na een gebeurtenis, pushberichten sturen met inbraak-, sabotage-, brand- en waarschuwingsmeldingen.

Zakelijk gebruik


Uw bedrijf beveiligen? Flitz Beveiligingstechniek installeert op maat gemaakte beveiligingsoplossingen. Door een goede voorbereiding en een goed alarmsysteem behalen we het beste resulaat om uw bedrijfspand te beveiligen. Wij gebruiken uitsluitend producten die door het NCP zijn gecertificeerd.
Voor kleine en grote bedrijven
Ieder bedrijf is anders. Wij bekijken de risico’s die uw bedrijf loopt en inventariseren uw eisen en wensen. Vervolgens krijgt u een passend advies. Zo weet u zeker dat u niet te zwaar, maar ook niet te licht beveiligd bent. Uiteraard verzorgen we ook de gehele installatie en het onderhoud van het gekozen systeem. Onze 24-uurs service garandeert dat wij altijd snel ter plekke zijn bij eventuele storingen.
Bestaande systemen
Heeft u al een beveiligingssysteem? Wij kunnen het onderhoud en beheer van uw huidige systeem probleemloos overnemen. Ook de overeenkomst die u al heeft lopen met de meldkamer nemen we kosteloos over (tot maximaal twaalf maanden van uw overeenkomst). Uiteraard kunnen we ook uw oude systeem vervangen voor een nieuw, modern en gebruiksvriendelijker systeem.
Ons gebruiksvriendelijk alarmsysteem
Onze leverancier Alphatronics levert de UNii. Dit systeem behoort tot de absolute top qua betrouwbaarheid en stabiliteit.
Voordelen van dit systeem:
 • Gebruiksvriendelijk, dus gemakkelijk te bedienen
 • Geheel ontwikkeld en getest conform de nieuwste Europese richtlijnen
 • Gemakkelijk uit te breiden met verschillende modules
Meldkamer
U kunt uw alarmsysteem aansluiten op de meldkamer. Op deze manier bent u verzekerd van een snelle reactie van een eventueel alarm door een centralist. Wel zo’n veilig idee.
Heeft u al een overeenkomst met een meldkamer? Wij nemen deze kosteloos over tot het einde van het contract.
Beheren met een APP
Tegenwoordig kunnen bijna alle systemen gekoppeld worden aan een APP op uw smartphone. Hiermee kunt u het alarmsysteem op afstand in- en uitschakelen. Ook kan het systeem, binnen enkele seconde na een gebeurtenis, pushberichten sturen met inbraak-, sabotage-, brand- en waarschuwingsmeldingen.


Alphatronics UNii alarmsysteem


Flitz Beveiligingstechniek installeert vanaf de eerste dag Alphatronics alarmsystemen. Door de jaren heen hebben wij al meerdere types geïnstalleerd. Nu heeft Alphatronics de UNii gepresenteerd als opvolger van de AlphaVision ML en XL inbraakdetectiesystemen. De UNii is ontwikkeld in samenwerking met (eind)gebruikers en past daardoor volgens de fabrikant naadloos bij de hedendaagse wensen in de markt. Voor installateurs biedt het nieuwe systeem installatiegemak, eenvoudige programmering en een modulaire architectuur. Voor eindgebruikers eenvoudige bediening en een esthetische vormgeving.
De UNii is een modulair Grade 3 alarmsysteem dat is gebaseerd op één hardware en modulair uitbreidbaar is door middel van licenties. Het systeem heeft veilige DESFire EV2 lezers en is bedienbaar met de mySmartControl app (iOS en Android).
De UNii is een hybride systeem, waardoor deze met zowel bedrade als draadloze detectoren te gebruiken is. De UNii is beschikbaar in een uitvoering voor 32, 128 of 512 ingangen.
De UNii kenmerkt zich met name door de modulaire opbouw. Met één hardware is het mogelijk om het alarmsysteem aan te passen op de wensen van de klant.
Andere merken die wij installeren en onderhouden
Alphatronics is ons vaste merk dat wij standaard installeren, maar door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met andere systemen. Hieronder een overzicht van de merken die wij kunnen installeren en onderhouden:
 • Alphabox, Alphavision 96, NG, ML en XL
 • Aritech ATS Classis en Advanced
 • AJAX
 • Networkx
 • Satel
 • Galaxy Dimension en flex
 • Risco
 • Jablatron
 • van der Bilt

Meldkamer


De keuze voor een goede meldkamer is belangrijk. Als uw alarm afgaat wilt u dat er door de meldkamer snel en adequaat wordt gehandeld volgens de afspraken die u maakt (het protocol).
Wij werken samen met twee vaste meldkamers:
• Europac (Oss)
• SMC alarmcentrale (Eindhoven en Tiel)
Elke actie zijn eigen protocol
Bij de meldkamer kunnen vele soorten meldingen binnenkomen. De meest voorkomende zijn inbraak- en brandmeldingen. De centralist krijgt bij binnenkomst de melding in het scherm. Met deze informatie belt de centralist de politie of brandweer. Maar een meldkamer kan ook technische meldingen ontvangen, denk hierbij aan een diepvries in een restaurant. Als deze niet goed meer koelt bestaat de kans op ontdooien. Denk ook aan uw computerruimte waarvan de airco defect is gegaan waardoor de temperatuur van uw computers oploopt. Voor beide meldingen is geen politie nodig, maar een medewerker van het bedrijf. Deze kan dan actie ondernemen waardoor "grote" schade beperkt kan blijven. Zo is er voor elke situatie wel een passende oplossing te vinden.
Waar kan de meldkamer u meehelpen?
De centralisten van de meldkamer zijn veelzijdig opgeleid, hierdoor kan een meldkamer niet alleen gebruikt worden voor alarmsystemen. Hieronder staan enkele voorbeelden waar ze u mee van dienst kunnen zijn.
Live meekijken
Bij een inbraakmelding kan de centralist inloggen op het aanwezige camerasysteem. Zo kan de snel en gemakkelijk de situatie ter plaatse worden ingeschat.
Telefoondienst
Heeft u een bedrijf dat 24 uur per dag bereikbaar dient te zijn dan kan de meldkamer een uitkomst bieden. Door buiten kantoortijden uw telefoonnummer door te schakelen naar de meldkamer kan de centralist de melding aannemen en een eventuele storingsmonteur inschakelen.
Parkeergarage
Heeft u een leuke avond gehad en staat uw auto in een parkeergarage maar gaat de slagboom niet meer open? Dan is er niets vervelender om niemand aan te treffen die u kan helpen. Door een intercomsysteem door te zetten naar de meldkamer, zal een klant van uw parkeergarage of bedrijfspand een centralist aan de lijn krijgen. Deze kan dan actie ondernemen of de slagboom/poort op afstand openen.
Wilt u meer weten over Europac? Kijk op www.europac.nl
Meer informatie over SMC vindt u op www.smc-alarmcentrale.nl

Tijdelijke beveiliging


Er zijn vele situaties waarin tijdelijke beveiliging ingezet kan worden. Door het (tijdelijk) plaatsen van een Videofied systeem zijn vooral leegstaande bedrijfspanden, nieuwbouw woningen, bouwketen, en opslagterreinen voorzien van detectie. Een 230 volt voeding of telefoonlijn is geen probleem. Het systeem is geheel draadloos en werkt op batterijen. De doormelding naar de meldkamer gaat middels het GSM-netwerk. Hierdoor kan zelfs het meest afgelegen object of terrein beveiligd worden.
Detector met ingebouwde camera
De kracht van het systeem zit hem vooral in de detectoren. Deze zijn namelijk voorzien van een ingebouwde camera met infrarood verlichting. Bij een detectie door de detector zal de camera geactiveerd worden en een filmpje van 10 seconde maken. Deze word over het GSM netwerk doorgestuurd naar de meldkamer. Doordat de centralist de beelden meteen kan beoordelen, kan snel en accuraat actie worden ondernomen. Met de ingebouwde camera gaat het niet om herkenning, maar om het gedrag van de indringer.
Het Videofied systeem is eigenlijk een simpel alarmsysteem. Het is snel en makkelijk te monteren. Bediening kan middels een bedienpaneel of paslezer. Het systeem is geheel naar wens samen te stellen. Zo kunnen er niet alleen detectoren op, maar ook deurcontacten en brandmelders. Bij een inbraak-/ of brandmelding zal de binnen-/ of buitensirene geactiveerd worden. Het systeem zal elke vorm van dectectie doormelden naar de meldkamer. Nogmaals alles is draadloos!
Heeft u interesse in een Videofied systeem? Neem dan snel contact met ons op. Flitz beveiligingstechniek verhuurd ook systemen, zo heeft u geen hoge aanschafskosten voor een tijdelijk systeem.

Neem contact met ons op!


 

Flitz Beveiligingstechniek biedt een totaaloplossing. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geven u een objectief advies en een heldere offerte. We verzorgen jaarlijks het onderhoud van uw systeem en zijn snel ter plekke bij storingen of vragen. Ook kunnen wij u bestaand systeem overnemen, aanpassen en uitbreiden.