Overige diensten


 
Hoe uitgebreid we onze site ook maken, onze werkzaamheden zijn te divers om allemaal te omschrijven. Om u een idee te geven wat we naast inbraakbeveiliging en camerasystemen nog meer voor u kunnen betekenen, vindt u hieronder nog wat werkzaamheden. Buiten deze werkzaamheden kunt u ons benaderen voor de aanleg van een datanetwerk, installatie van een laadpaal en het aanbrengen van zonnepanelen. Zo weet u zeker dat u bij Flitz Beveiligingstechniek aan het juiste adres bent.
Staan uw werkzaamheden er niet bij? Vraag het ons!

Intercomsysteem Siedle, Paxton en Hikvision


Op veel plekken worden tegenwoordig intercomsystemen gebruikt. Door het toepassen van een intercom weet u altijd wie u binnenlaat. Veilig en gemakkelijk. Er zijn veel varianten op de markt.
Siedle
U wilt dat uw entree er goed uitziet. Uw intercomsysteem moet passen bij de architectuur van uw woning of bedrijf. Wij werken veel met producten van het merk Siedle. Dit systeem is van hoogstaande kwaliteit en heeft veel (uitbreidings)mogelijkheden. Het design is helemaal naar uw wens samen te stellen. Siedle systemen zijn in meerdere uitvoeringen te verkrijgen. Of u nu een all-in-one pakket kiest of een op maat gemaakt systeem met een brievenbus erin. Welke wensen u ook heeft, Siedle kan het.
Paxton
Mocht u een toegangscontrole van Paxton in uw pand hebben of overwegen om dit systeem aan te schaffen? Denk dan aan het intercomsysteem van Paxton. Dit systeem werkt naadloos samen met het toegangscontrolesysteem. U kunt de deur open met dezelfde pasjes, rechten van personen instellen en met Bluetooth uw toegangsdeur of slagboom open. Door het plaatsen van binnenposten kunt u de oproep aannemen. Of met een SIP account kunt u de meldingen op uw computer of telefoon ontvangen. Uw eigen logo in een inbouw of opbouw buitenpost? Dat kan met het touchscreen paneel.
Hikvision
Uw Hikvision camerasysteem uitbreiden met een intercom? De beelden opnemen op uw recorder? Een oproep met beeld aannemen met uw smartphone? Dat kan allemaal met een Hikvision intercom.
Andere merken die wij installeren en onderhouden
Bovenstaande merken installeren wij standaard, maar door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met andere systemen. Hieronder een overzicht van de merken die wij kunnen installeren en onderhouden:
  • Dahua
  • Doorbird
  • Ring
  • Comelit
  • Urmet

Noodverlichting


Noodverlichting is een belangrijk onderdeel van de veiligheidsvoorzieningen in uw (bedrijfs)pand. Wanneer er paniek uitbreekt zorgen deze borden ervoor dat u en uw personeel snel en veilig de uitgang van het pand kunnen vinden. De bekende groene bordjes met een witte pijl of een wit, rennend mannetje blijven branden wanneer de reguliere stroomvoorziening wegvalt. Dat lijkt simpel, maar noodverlichting moet voldoen aan verschillende wettelijke voorschriften en bouweisen.
Jaarlijks onderhoud en controle
Men gaat er vaak vanuit, wanneer er noodverlichting aanwezig is, de veiligheid voldoende gewaarborgd is. Niets is minder waar! Noodverlichtingarmaturen hebben regelmatig (onzichtbare) defecten zoals accu's met onvoldoende capaciteit of kapotte lampen. Daarnaast is er regelmatig sprake van een verkeerde vluchtroute, verouderde pictogrammen of een tekort aan noodverlichting. Problemen die zonder een vakkundige controle pas opgemerkt worden als de nood aan de man is. Laat Flitz Beveiligingstechniek daarom jaarlijks uw noodverlichting controleren.

Deskundig onderhoud
Wij onderhouden en controleren elk type noodverlichting op een juiste werking. Daarnaast controleren wij of de inrichting nog voldoet en of er geen veranderingen hebben plaatsgevonden. De armaturen worden standaard voorzien van een onderhoudssticker en er wordt een servicerapport opgesteld. Eventuele tekortkomingen worden ter plekke toegelicht en gerepareerd.
Flitz Beveiligingstechniek helpt u graag bij advies, uitvoering en het onderhoud van uw noodverlichtingplan.

Onze werkwijze


 

Flitz Beveiligingstechniek biedt een totaaloplossing. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geven u een objectief advies en een heldere offerte. We verzorgen jaarlijks het onderhoud van uw systeem en zijn snel ter plekke bij storingen of vragen. Ook kunnen wij u bestaand systeem overnemen, aanpassen en uitbreiden.