Toegangscontrole


 
Hoe regelt u wie er toegang krijgt tot uw bedrijf? Met sleutels en sloten? Dat kan, maar dan ervaart u regelmatig wat daar de nadelen van zijn. Ze raken kwijt of blijven ‘hangen’ bij medewerkers die al lang uit dienst zijn. Daarnaast kunnen ze gemakkelijk worden nagemaakt. Heeft u wel eens aan elektronische toegangscontrole gedacht? Een veilige en gemakkelijke manier om de toegang tot uw bedrijf te regelen.
 
Niet alleen een bedrijfspand, maar ook uw woonhuis kunt u extra beveiligen met een toegangscontrolesysteem. U weet dan zeker dat niet iedereen zomaar uw terrein op kan lopen. Er zijn hiervoor verschillende gebruiksvriendelijke systemen op de markt. Toegangscontrolesystemen maken gebruik van verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan codes, passen of persoonlijke kenmerken zoals je vingerafdruk of ogen.
 
Voordelen van een elektronisch toegangscontrolesysteem
U stelt gebruikersrechten in en bepaalt zo wie er waar toegang heeft
Geen gedoe meer met sloten en sleutels
U kunt registreren wie er binnen komt en wie het pand verlaat
Extra veilig

Particulier gebruik


U kunt de toegangscontrole van uw woonhuis op een aantal manieren regelen. Want alleen een slot op uw deur is vaak niet voldoende. Met een toegangscontrolesysteem kunnen ongewenste bezoekers niet zomaar op uw terrein, in uw garage of huis komen. Wel zo veilig.
Er zijn verschillende bedieningsmogelijkheden:
  • Bediening met een afstandsbediening
  • Bediening met een toetsentableau
  • Bediening met een paslezer

Laat u binnenkort een hekwerk plaatsen? Denk dan eens aan een intercomsysteem in combinatie met toegangscontrole. Wij kunnen heel gemakkelijk het intercomsysteem uitbreiden met een toetsentableau of paslezer. Zo verwerken we uw wensen in de buitenpost van het intercomsysteem. Dit oogt wel zo netjes.
Makkelijk in het dagelijks gebruik
Een toegangscontrolesysteem moet vooral heel gebruiksvriendelijk zijn, zeker omdat u en uw gezinsleden hier bij het weggaan en thuiskomen dagelijks mee te maken hebben. Daarnaast moet een systeem er netjes en onopvallend uitzien. Er zijn tegenwoordig heel wat systemen op de markt die én veilig én gemakkelijk én mooi zijn. Vraag ons gerust om advies!

Zakelijk gebruik


Een belangrijk onderdeel van uw totale bedrijfsbeveiliging is de toegangscontrole. Hiermee bepaalt u wie er wel of geen toegang heeft en tot welke gebieden en/of ruimtes. Of u nu één of honderd deuren heeft, voor elke situatie is er een oplossing. Afhankelijk van uw systeem kunt u met software zelf het systeem beheren. Bovendien weet u op ieder moment waar en welke personen er binnen zijn in uw pand.
Mogelijkheden
Een toegangscontrolesysteem bepaalt welke persoon er toegang krijgt, op welk tijdstip en tot welke ruimte. Dit kan op verschillende manieren:
  • Met een toegangspas
  • Met een code
  • Met een sleutelhanger
  • Via de smartphone (bluetooth)
  • Vingerscan / Irisscan
  • Gezichtsherkenning

Gaat u binnenkort uw parkeerterrein afsluiten met een slagboom, of heeft u andere plannen? Denk dan eens aan toegangscontrole. Het is ook mogelijk om uw systeem te integreren in een intercomsysteem. Zo heeft u alles netjes weggewerkt in een buitenpost. Voor alle systemen geldt dat deze gecombineerd kunnen worden met bestaande systemen. Zo heeft u geen dubbele toegangspassen of sleutelhangers nodig.

Paxton toegangscontrole


Voor de installatie van toegangscontrole gebruiken wij de systemen van Paxton. Doordat het systeem heel uitgebreid is, maakt het zich juist breed inzetbaar voor elke installatie. Of er nu twintig deuren zijn, een slagboom met intercom, een roldeur met kentekencamera of sturingen voor een lift, Paxton kan dit systeem geheel automatiseren. Met de gebruiksvriendelijke software zijn heel makkelijk gebruikers aan te maken, logboeken uit te printen en restricties aan te maken. Door het koppelen van camera's aan een bepaalde deur, kan de beheerder niet alleen de toegang bekijken in het logboek, maar zal er ook het camerabeeld bij gezet worden. Hierdoor krijgt u een beeld bij de desbetreffende handeling.
Paxton10
De eerste versie van Paxton is NET2. Met de nieuwste versie, Paxton10, kan het gehele systeem in de Cloud beheert worden. Hierdoor kunt u middels een internet pagina of APP alle instellingen ingeven en deuren openen. Dit maakt het systeem nog gebruiksvriendelijker.
Flitz Beveiligingstechniek is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op!


 

Flitz Beveiligingstechniek biedt een totaaloplossing. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geven u een objectief advies en een heldere offerte. We verzorgen jaarlijks het onderhoud van uw systeem en zijn snel ter plekke bij storingen of vragen. Ook kunnen wij u bestaand systeem overnemen, aanpassen en uitbreiden.